tiistai 9. huhtikuuta 2019

Mini Aurora Cup

Perjantaina ajeltiin tyttäreni kanssa Helsinkiin viettämään tyttöjen viikonloppua. Lätkämimmi osallistui Mini Aurora Cupiin Kalpan mukana ja toki kävimme myös kannustamassa naisleijonat voittoon. Kerkesimme myös nähdä ihania ystäviämme ja vähän shoppailemaan!


Joukkue oli neitokaiselle jo viides tällä kaudella, jossa on pelejä pelannut. Ihanasti joukkue tutustumisen jälkeen toimi yhdessä, vaikka pelaajia oli useasta seurasta ja tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. Koko ajan hymy huulilla ja toisia kannustaen.


Mini Aurora Cup on G/F- ja E-tytöille tarkoitettu valtakunnallinen tyttöjen turnaus, joka kokoaa yhteen nuorimpia tyttökiekkoilijoita ympäri Suomen. G/F-ikäisten pelit pelattiin ns. puolikkaalla kentällä ja tytöt oli vuonna 2009 syntyneitä ja sitä nuoremmpia. E-tyttöjen pelit puolestaan pelattiin täydellä kentällä ja ne oli tarkoitettu vuonna 2007-syntyneille ja nuoremmille tyttöpelaajille. Tänä vuonna siis neitokainen pystyi osallistumaan viimeisen kerran. Turnauksessa oli mukana 26 joukkuetta ja noin 350 tyttökiekkoilijaa!


Turnaus meni tytöltä erinomaisesti. Luistin liikkui erittäin liukkaasti ja jokaisessa vaihdossa pääsi yrittämään maalintekoa, jossa myös onnistui useasti. Turnauksen aikana joukkueensa kuudestatoista maalista neiti teki kaksitoista. Tyttö palkittiin yhden ottelun tsempparipelaajana, sekä turnauksen päätyttyä koko joukkueen tsempparina!

Ei kommentteja: