tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pienestä kiinni

Niin lähellä, mutta niin kaukana...
Niinhän siinä sitten kävi, että pääsy valintakokeen toiseen vaiheeseen jäi kolmen pisteen päähän. Kun katselen valintakoepisteitä itkettää ja hymyilyttää yhtäaikaa.

Kirjallisten piti olla minun heikoin lenkki, mutta pisteet kertovat toista. Tutkintokielenkokeesta sain 5/8 pistettä, joista 4/5 pistettä tuli kirjoitelmasta ja 1/3 tiivistelmästä, en olisi ikinä uskonut saavani kirjoitelmasta noin hyviä pisteitä! Kirjatentistä, joka ei todellakaan sujunut, sain 2/3 pistettä. 
Syksyn koetta ajatellen kirjallisten osalta olo on helpottunut.


Kuntokokeen pisteet ovatkin niin huonot, kun voi vain olla eli 1/5. Onneksi tiedän, että mahdollisuudet ovat huomattavasti parempaan kunhan en ensi kerralla hölmöile! Harmittaa kyllä todella paljon...


Kesä ja syksy menee kovaa treenatessa ja syksyllä uusi yritys, joka toivottavasti jää viimeiseksi...

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

No, häntä pystyyn. Tämä antoi hyvää kokemusta ja syksyllä meet läpi heittämällä. Ja jos positiivisesti katotaan noita koetuloksia, niin kuntokoetta on ehkä kuitenkin helpompi parantaa treenaamalla kuin tuota kirjallista osuutta. =)

Johanna kirjoitti...

Kiitos <3 Kyllä tämä tästä!
Alun harmituksen jälkeen on ruennut hymyilyttämään kirjoitelman pisteet. Välillä jo luulin, että ovat sekoittaneet kirjoitelmat :D Mukava tietää, että minun yksinkertainen kirjoitustyyli on juuri oikeanlainen! Kuntokokeesta en osaa olla huolissani, koska tiedän että selviän siitä paremmilla pisteillä, kunhan en hölmöile ;)