lauantai 4. toukokuuta 2019

Keväinen Alanya

Joululoman aikana meistä alkoi miehemme kanssa tuntumaan siltä, että olemme kahden keskeisen loman tarpeessa. Edellisestä reissusta oli nimittäin aikaa yli kuusi vuotta. Lasten hoidon ja jääkiekkoturnauksen takia ainut mahdollisuus päästä oli pääsiäisenä, eikä kohteella ei ollut mitään väliä. Eräänä päivänä mieheni laittoi viestiä, että Alanyaan pääsisi edullisesti, mutta epäilin että nyt on matkan ajankohta väärä. Ajankohta oli oikea ja hinta sopiva, joten ei kun varaukseen ja matkaa odottamaan!


Matka oli TUI:n pakettimatka, mutta lentokenttäkuljetukset otimme jälleen VIP-lentokenttäkuljetukset ja retket Alanya, LUMINYAn kautta. Olimme hotellilla kaksi tuntia ennen muita samalla lennolla olleita! Hotelli oli Prince, joka oli oikein sopiva meille. Sijainti oli erinomainen lähellä kaikkea, huone oli siisti ja tilava, henkilökunta mukavaa ja hotellin tilat viihtyisät.


Reissu oli sopivassa suhteessa menoa, lepoa, treeniä ja herkuttelua. Ensimmäisenä päivänä oli hiukan pilvistä ja muutama pisara satoi vettä, mutta muuten loma oli aurinkoinen. Lämpöä päivisin oli noin 20-25 astetta, mutta iltaisin oli todella viileää. Farkut, neuletakki ja huivi oli joka ilta laitettava päälle, eikä takista olisi ollut haittaa yhtään.


Emme olleet ikinä aikaisemmin käyneet Alanyassa keväällä, mutta viileistä illoista huolimatta, voisin lähteä uudestaan. Keväällä Alanyassa on erinomaiset säät treenaamiseen, paljon erilaisia tapahtumia, sekä paikallista elämänmenoa enemmän näkyvillä. Kesän matkaa ja paahtavaa hellettä odotellessa...

Ei kommentteja: