lauantai 16. tammikuuta 2010

Vauvakuumetta...

...ei ole, autokuumetta ei ole, matkakuumetta on vähän, mutta remontti- ja sisustuskuumetta todella paljon! Minulla on aina keväisin mahdoton sisutus- ja remontointikuume, eikä se parane ikinä. Joka kevät sama juttu, joskus siitä selviää tekstiilejä uusimalla, mutta nyt ei.

Näin ollen meidän keittiö tulee saamaan uudet valkeat välitilan laatat kokoa 10x20cm tiililadonnalla. Kaupasta, mistä laatat löysin ei ollut niitä heti varastossa, mutta en kuitenkaan vielä tilannut, koska rahtikulut olivat kohtuuttomat. Päätin katsella ensin löytyisikö jostain kaupasta valmiina varastosta.

Isompi projekti on meidän ns. vieras wc. Sinne laitamme uudet kalusteet sekä seinäpinnat. Muusta asunnosta poiketen tapetti on koristeellinen, romanttinen, jopa vähän ylellinen. Vastapainoksi kalusteet tulevat olemaan valkeat korkeakiiltoiset ja yksinkertaiset. Vessan piensisustustuotteet tulevat olemaan Ikean Lillholmen -sarjaa.

En malta odottaa, että pääsen töihin!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Sama vika täällä, tänään piti vetää poikien huoneen paneeliseinä valkoiseksi ja huomenna jatkuu yläkerran vessan remppa. Muovimatto uusittiin wc:n lattialle ja vähän jos maalailisi männynvärisiä (yäk) listoja piiloon..

Ollapa rahaa niin paljon, ettei sen takia jäisi remontti koskaan venymään. :D