tiistai 2. elokuuta 2011

Avia iTrain

Olen jo jonkin aikaa ollut hankkimassa uusia treenikenkiä, mutta aina se vaan on siirtynyt ja siirtynyt.. Nyt kohdalle sattui mielenkiintoinen vaihtoehto, ja kun hintakin oli todella kohdillaan niin pakkohan ne oli kotiuttaa!



Markkinointi-ihmiset ovat keksineet kengille mielenkiintoisen mainostekstin;

Lisää haastetta bodypumpiin, coreen, aerobiciin tai muuhun kuntoiluun! Avi-motion uutuus iTrain Motion Balance Trainer haastaa kuntoilijan aivan uudella tavalla. iTrainin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tasapainoa kehittävä SGR-geelilesti, jonka ansiosta kuntoilija pääsee parempaan kuntoon ennätysajassa. iTrain aktivoi jumpatessa pohkeet, pakarat, reidet ja vatsan tehokkaammin kuin tavallinen treenikenkä. Polta kaloreita, kiinteytä lihaksia ja näytä hyvältä!



Kengät ovat jalassa ihanan pehmeät ja vähän haastetta on siinä, että liikkuminen sujuu tasapainossa. En kuitenkaan usko, että kalorinkulutus paljoakaan näillä treenatessa kasvaa ja kiinteytyminenkin taitaa johtua itse treenaamisesta, eikä kengistä..


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kerrohan sitten, huomaako eroa. Mitä moiset muuten maksoivat?

Johanna kirjoitti...

Maksoivat vain 29,90€, kun ovh. näillä näkyy monessa nettikaupassakin olevan 129€! Pohkeet tuli ainakin kipeiksi, kun jouduin työkenkinä päivän pitämään :D