maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pöytä




Valkea arkkupöytä on toiseksi suosituin hakusana, jolla blogiini eksytään. Kurkistus kotiimme postauksessa vielä mietin arkun maalaamista ja onneksi päädyin maalaamaan sillä olen tykännyt lopputuloksesta eikä kertaakaan ole harmittanut!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minulla on juuri samanlainen arkkupöytä. Kyllästyin siihen ruskeaan alkuperäiseen väriin ja nyt olen aloittanut hiomisen (hirveä urakka, vaikka onkin se hiomakone...). Maalasitko pöydän itse valkoiseksi? Saitko hiottua ne kaikki tummat maalit irti, vai maalasitko niiden päälle tuolla valkoisella? Mietin, että näkyykö läpi, jos jää sitä edellistä väriä? Huomaa etten ole enenn maalaillut, ajattelin yllättää miehen :) Mietin myös sellaista läpikuultavan valkoista, mutta siitä joudun luopumaan jos kaikki tumma maali ei nyt irtoa...

Johanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Johanna kirjoitti...

Hei ja kiitos viestistäsi!

Meidän arkkupöydässä ei ollut aikaisemmin maalia vaan lakattu pinta. Itse en hionut pintaa ollenkaan (kevyt hionta olisi ollut ihan fiksua..), poistin vain helat, jonka jälkeen helmi pohjamaalia yksi kerros ja helmi kalustemaalia kaksi kerrosta. Edelleen tietyssa valossa näkyy hyvin kevyesti puunsyyt.

Muistaakseni pohjamaalin ja yhden varsinaisen maalikerroksen jälkeen jälki oli kuultava. Hyvin on kestänyt elämän kolhut ja lasten leikit :)

Työn iloa ja mukavaa syksyä!

Jeme / pienia onnen avaimia kirjoitti...

Heippa!

Löysin vahingossa mutkien kautta blogiisi ja täytynee jäädä lukijaksi =)

Itse olen aloittanut juuri bloggauksen ja nämä kuvasi sai takertumaan koska juuri kuvasin meitin olkkaria (kuvia en vielä sivuille kylläkään laittanut) ja meillä myös tuo valkoinen arkkupöytä ... sohvaakin kattoin oisko ollut sama mutta meillä on divaanilla =) Hyvä maku sulla sisustuksen suhteen =)

-Jeme

Johanna kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa! :)

Itse asiassa sohvaan on meilläkin divaaniosa, mutta tällä hetkellä se ei ole käytössä!

Värikästä syksyä!