keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Vapaapäiväni maanantai

Aamulla herätyskello soi jälleen kerran liian aikaisin 6:45. Lasten aamutoimien jälkeen vein heidät kouluun kahdeksaksi ja tulin itse nauttimaan aamupalan kaikessa rauhassa. Aamupalan jälkeen kävin varastosta maalia ja pensselin pientä tuunausta varten, tästä lisää myöhemmin.. 10:00 vähän meikkiä naamaan, vaatteet niskaan ja kaupungille. Päätin käydä kokeilemassa onneani ja kysymässä olisiko missään parturissa vapaata hiusten leikkuuta varten ja kerrankin onnisti!

 
Sain ajan klo 11:30, joten ennen parturia minulla oli hetki aikaa käydä kahvilla ja muutamassa kaupassa. Puolet pään painosta jäi parturin lattialle ja sen jälkeen olikin jo kiire hakea lapset koulusta kahdeltatoista. Koululta tulimme suoraan kotiin, laitoin takan tulille, prinsessan päiväunille ja rupesimme esikoisen kanssa tekemään läksyjä. Läksyjen jälkeen poika lähti kaverin luokse ja minä päätin ottaa pienet päiväunet.



Pienten unien jälkeen pikainen blogikierros ja opiskelublogini päivitystä. Poika tuli kotiin samoja aikoja, kun tyttöseni heräsi uniltaan klo 15, joten päiväkahvin ja välipalan aika. Hetki kotitöitä ja muun perheen lähtiessä 16:30 jääkiekkoharjoituksiin minä lähdin samalla oven aukaisulla koulun penkille illaksi. Stylisti opinnoissa oli vuorossa tyylipersoonallisuuksia, vartaloanalyysejä ja lisäksi teimme ihan oikeille asiakkaille värivuodenaika-analyysejä. Ilta vierähti jälleen aivan liian nopeasti! Opinnoista lisää täällä.

 
Kotona taas klo 20:15, lapset olivat jo menossa nukkumaan. Kävin suihkussa ja söin iltapalaa, samalla katsellen erilaisia äitejä, jossa oli pitkästä aikaa todella mielenkiintoinen jakso. Syksyisin voisin nukkua vaikka kuinka paljon, sillä Nukku-Matti tuli kylään heti kymmenen jälkeen!

Ei kommentteja: