torstai 2. tammikuuta 2014

Ei enää ruskeita seiniä!

Olen muutamaan otteeseen maininnut, että esikoisen huone kaipaisi remonttia. Nyt vihdoinkin ajattelimme ryhtyä haaveilusta ja suunnittelusta toimeen! Ruskeat seinät saavat kyytiä ja tilalle tulee tapettia sekä maalia.


Poika sai tietenkin osallistua suunnitelmiin ja valitsi yhdelle seinälle alla olevan tapetin Am-markkinoinnin valikoimista, muut seinät maalataan todennäköisesti valkealla.

(kuva lainattu; am-markkinointi)

Meillä ei ole ikinä ollut kodissamme mitään keltaista (tulppaaneja ei lasketa), mutta hiljalleen se on alkanut kiehtomaan, joten ajattelin puna-musta-valkean lisäksi pojan huoneeseen laittaa ripauksen keltaista ainakin tyynyjen muodossa. Vanha matto saa jäädä ja verhot täytyy päättää remontin valmistuttua.


(kuvat lainattu H&M)

Kalustuksen osalta tulee vain hyvin pieniä muutoksia. Huono kuntoinen lipasto saa lähteä ja tilalle ajattelimme hankkia Ikean bestå sarjasta jonkinlaisen 120cm leveän kokoonpanon. Vanha koulupöytä ja tuoli saa jäädä, samoin sänky ja expedit lokerikko. Poika haluaisi yöpöydäksi Componibilin, mutta sitä täytyy harkita vielä...

(kuvat lainattu Ikea.)

Näin se alkoi tämäkin vuosi remontilla! :D

Ei kommentteja: