tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kotimme muutokset - makkari

Meidän aikuisten makuuhuoneessa on ollut monen moista ilmettä, jota on yleensä vaihdeltu erilaisilla tekstiileillä. Nämä kuvat aiheuttaa kyllä aikamoisia vilun väristyksiä, eikä mitenkään hyvällä...




 Makuuhuoneen pienet remontit alkoivat elokuussa 2011, jolloin remontoimme makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen. Huhtikuussa 2012 maalasin makuuhuoneen seinät valkeaksi, mutta jätin vielä tehostetapetin paikoilleen. Saman vuoden syyskuussa sain kuitenkin tarpeekseni tapetista ja silloin tehostetapetti vaihtui meidän tyyliin sopivaan. 


Valokuvakollaasista puuttuu edelleen muutamia kuvia.. Miten aikaansaamaton ihminen voikaan ajoittain olla? Välillä toisella puolella sänkyä on yöpöytänä ollut Componibili, mutta nykyään se löytyy esikoisen huoneesta.


Tällä hetkellä olen tyytyväinen makuuhuoneen rauhalliseen ja selkeään ilmeeseen. Ainut mitä ajoittain hiukan kaipaamme on vaatehuoneen läheisyyteen jotakin naulakkoa. Vaihtoehtoina olemme miettineet Hayn Loop tai Muuton Dots naulakoita. Näistä kuvista huomaa myös joka huonetta koskevat jutut; keväällä 2011 maalasin kaikista huoneista ikkunan pokat ja koko taloon vaihdettiin väliovet syksyllä 2012.

Kotimme muutokset - eteinen ja vessa

Ei kommentteja: