torstai 25. syyskuuta 2014

Tytön huoneen remonttihaaveita..

Nyt on tultu siihen pisteeseen, että neitokaisen huone tarvitsee remonttia. Huoneessa näkyy jo kulumisen merkkejä ja koulun alkamisen myötä myös kalusteissa on päivittämisen tarvetta. Tuplapulpetissa tyttö ei mahtunut enää istumaan, joten se on jo lähtenyt kiertoon, mutta mitä tilalle?
 
 
Kesällä Jyväskylän asuntomessuilla käydessämme katselimme lasten huoneita sillä silmällä ja kaksi ajatusta nousi ylitse muiden. Teemmekö alla olevan kuvan tyylisen ratkaisun koko nykyiselle kaappiseinälle vai yhden moduulin leveänä String systeemillä, jolloin sijainnille on parikin vaihtoehtoa. Kas siinäpä vasta pulma!?
 

 
 
Yhdelle ehjälle seinälle ajattelimme laittaa tapettia ja muut maalataan valkealla. Onneksi neitokainen tykkää selkeistä kuvioista, joten tapetin valinta tulee olemaan suht' helppoa. Ison pallokuvioisen tapetin neiti huomasi asuntomessuilla mustana ja kun kerroin, että sitä on saatavana myös pinkkinä niin siitä tuli hetkessä tytön lemppari ja ykkösvaihtoehto. Tähtikuvioinen on myös kiva, mutta ehkä tähtivillitys on jo mennyttä...?
 
Kuvat lainattu Ellos.
 
Minä tykkään raitatapetista vaakaan laitettuna. Alla olevista keskimmäiset on minun lemppareita, mutta täytyy käydä joku päivä katsomassa miltä Estan tapetit näyttää livenä!

 Kuvat lainattu AM-markkinointi.
 
Alkusyksy on ollut todella kiireistä aikaa, joten tällä hetkellä en edes kuvittele aloittavani tytön huoneen remonttia. Tänä vuonna lomailemme ensimmäistä kertaa syyslomalla yhtä aikaa (kiitos opiskelujeni!) emmekä ole lähdössä matkoille, joten silloin voisi olla aikaa paneutua tähän asiaan tarkemmin.

Ei kommentteja: