perjantai 14. marraskuuta 2014

Uudistunut keittiönpöytä

Olen tainnut useasti mainita (kirota!?), etten tajua mitä olen ajatellut kun pähkinän värisen ruokapöydän olen ostanut? Useamman vuoden olen haaveillut uudesta pöydästä tai vanhan pöydän maalaamisesta, mutta en ole uskaltanut ryhtyä maalaamaan, koska pelkäsin että onnistun pilaaman sen. Pöydän myyminen taas ei olisi ollut järkevää, koska olisin ostanut samanlaisen valkeana..
 
 
Pari viikkoa sitten aloitin tyhjentämään neitokaisen huonetta remontointia varten ja silloin välähti, että voisin ensin maalata ruokapöydän. Muutamia päiviä mietin asiaa ja keräsin rohkeutta, kunnes päätin ryhtyä hommiin. Tänään pöytä sai vielä loppusilauksen, kun sen päälle saapui valkea lasi!
 
 
Tuolit olen laittanut myyntiin ja niiden tilalle tulee todennäköisesti Ikean Idolf tuolit tai jotkut muut samantyyliset; mustat ja matalammalla selkänojalla kuin nykyiset. Vanhat pinnatuolit mustaksi maalattuna voisi olla myös yksi vaihtoehto, eikö?
 
(kuva lainattu Ikea.com/fi)
 
 
Remontointi ja maalaushommat jatkuu edelleen, sillä viikonloppuna täytyy aloittaa poistamaan neitokaisen huoneesta tapetteja ja ehkä maalailemaankin!

2 kommenttia:

Villakaardemumma kirjoitti...

Hei, osuin ihan sattumalta sivuillesi! Kivalta näyttää. Täällä maalataan ja tapetoidaan myös. Nytkin odotan rautakaupan aukeamista, sillä liisteri on lopussa!
Käyhän kurkkaamassa muutosta meidän olkkarissa ja ruokailutilassa!
Pöytä muuten näyttää ihanalta uudistuksesi myötä. Hyvä sinä!

Johanna kirjoitti...

Moikka!

Kiitos viestistäsi :) Kävin vilkaisemmassa blogiasi ja tykkäsin kovasti, teillä on ihanan rauhallinen koti!

Me vietettiin tämä päivä etsien tapettia neitokaisen huoneeseen, mutta ei löytynyt joten täytyy perehtyä nettikauppojen valikoimiin!

Remontti-intoa sinullekkin!