maanantai 15. kesäkuuta 2015

Helteitä luvassa!

Reilun parin viikon päästä tämä perhe hyppää sini-valkoisille siiville ja toteuttaa yhden pitkäaikaisen toiveen. Lennämme "mökille" Alanyaan ja saamme nauttia kokonaisen kuukauden lämmöstä ja rennosta yhdessä olosta! Yleensä kahden viikon matkat ovat olleet täynnä ohjelmaa, joten nyt lähdemme matkaan erilaisella ajatuksella ja fiiliksellä. Olemme usein haaveilleet loma-asunnon hankkimisesta ulkomailla, joten tämä reissu on myös oivallinen tilaisuus testata  onko haaveessa mitään järkeä? 


Matka on jälleen omatoiminen; vuodenvaihteessa ostimme Finnairin suorat lennot Helsingistä Gazipasaan ja asunnon vuokrasimme asukkaalta suoraan. Menemme jälleen tutulle alueelle, sillä asunto sijaitsee samassa taloyhtiössä, jossa olimme myös viime vuonna. Lentokenttäkuljetukset otimme VIP-lentokenttäkuljetukset ALANYAn kautta. 


Eihän me tietenkään kuukautta maata altaalla tai rannalla! ;) Reissun aikana käymme tutustumassa Antalyan suurkaupunkiin muutaman päivän ajan, sekä teemme päiväretkiä lähialueille... Ennen matkaa on vielä kuitenkin juhlittava keskikesän juhlaa mökillä ja käytävä tyttären kanssa sporttileirillä.

Ei kommentteja: