perjantai 13. toukokuuta 2016

Benalmádenan lintupuisto

Erään työpäiväni jälkeen päätimme lähteä perheen kanssa käymään Benalmádenan lintupuistossa, Parque de la Palomassa, joka oli ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Ilma oli valitettavasi pilvinen, mutta voin vain kuvitella kuinka kaunista siellä on aurinkoisella ilmalla!


Puisto on rauhallinen ja kaunis paikka aivan keskellä Benalmádenan kaupunkia, eikä sinne ole sisäänpääsymaksua. Juna Fuengirolasta maksoi alle 2€/hlö /suunta. Puistossa voi ihastella vapaana vilistäviä eläimiä, kuten kilpikonnia, sorsia, kanoja, vuohia, aaseja, pupuja ja riikinkukkoja, useita erilaisia kasveja, upeita maisemia, pysähtyä ruokkimaan lintuja tai viettää vaikka piknikiä palmujen katveessa. Alueella on myös kahviloita ja kaksi leikkipuistoa. Meidän lapset tykkäsivät erilaisista kasveista ja erityisesti kaktuspuutarhasta.



Tarkoitus oli samalla reissulla mennä köysihissillä näköalatasanteelle, josta voi ihailla upeita maisemia sekä merelle että vuoristoon. Lintupuistossa meni  kuitenkin odotettua kauemmin aikaa, joten se ilo jäi tällä kertaa kokematta. 

Ei kommentteja: