lauantai 11. toukokuuta 2019

Saunaterassin laajennus

Olemme muutaman kesän haaveilleet uima-altaasta, paljusta tai porealtaasta, mutta emme ole osanneet päättää mikä olisi meille sopivin vaihtoehto. Viime kesänä instagramia selatessani törmäsin Bestwayn ilmatäytteisiin porealtaisiin. Lyhyen pohdinnan ja pikaisen googlauksen jälkeen päädyimme hankkimaan meidän saunaterassille Laz-Z-Spa Miami porealtaan. Noh, siitä se ajatus sitten lähti; saunaterassi on hiukan liian pieni porealtaalle.


Esikoinen purki viime viikonloppuna vanhan terassin, mutta lumisade hiukan viivästyttää uuden rakentamista. Vuosien varrella olemme kyllästyneet jatkuvasti käsittelyä vaativiin materiaaleihin, joten uusi terassi tulee komposiittilaudasta, kuten takapihan terassi myös on.


Samalla, kun etsin netistä poreammetta, niin bongasin sopivan sohvaryhmän, joka odottelee terassin valmistumista. Talven aikana on keretty miettiä altaan päälle erilaisia pergoloita/katoksia/paviljonkeja. Monet pergolaideat olen hylännyt materiaalin tai väärän koon takia ja jostain syystä en lämmennyt perinteisille paviljongeille. Eilen nettiä selatessa löytyi Carlsonin sivuilta alumiinista valmistettu pergola, jonka mitat on just oikeat. Kävimme eilen katsomassa pergolaa paikan päällä ja hihkuimme ilosta, koska ongelma ratkaistu. Kuvasta poiketen katoksen väri on vaaleanharmaa, joka sopii täydellisesti kalusteiden kanssa.


Toivottavasti sää lämpiää pian, että saadaan terassi kuopuksen pool party synttäreille valmiiksi!

Ei kommentteja: