sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Majoitus Kroatiassa

Kroatian matkan majoituksen valitseminen meinasi olla vaikeaa, koska vaihtoehtoja oli älyttömästi. Useita hakukoneita selatessamme laitoimme hakukriteereihin pysäköinnin ja wifin. Lisäksi teimme tutkimustyötä sijainnin suhteen; majoituksesta piti olla helpot yhteydet pääteille. Loppujen lopuksi päädyimme Podstranassa sijaitsevaan Luxury Apartments Miaan.


Sijainti oli aivan erinomainen! Splitin lentokentältä matka taittui noin puolessa tunnissa ja päätie oli aivan lähellä, mutta sen verran alempana ettei autojen äänet kuuluneet asuntoon. Isoja ostoskeskuksia ja ruokakauppoja oli noin vartin ajomatkan päässä. Rannalle ja lähimpiin pikkumarketteihin oli matkaa parisataa metriä. 




Asunto oli ihana! Sisustus oli kaunis ja asunnossa oli kaikki tarvittava, sekä vähän enemmän. Asunnolla meitä odotti iso hedelmäkori ja jääkaapissa kylmä viinipullo ja vettä. Parvekkeella oli poreallas, josta oli ihana katsella auringonlaskuja. Pientä extraa, mutta ilahdutti matkustupäivän jälkeen. Kylpyhuoneessa oli tietenkin hygieniatuotteita valmiina. Talossa oli vain kolme huoneistoa ja yhdessä niistä asui talon omistaja, joka oli auttavainen ja ystävällinen. Vaikka ympärillä oli asutusta niin äänet eivät kuuluneet sisälle asti.


Suosittelemme ehdottomasti, jos kaipaat siistiä ja rauhallista majoitusta hyvien kulkuyhteyksien lähellä! 

Ei kommentteja: