tiistai 15. joulukuuta 2009

Erilaiset lapset...

Aamulla aikaisin lähdimme perhekerholle, jossa lasten oli tarkoitus esiintyä joulukuvaelmassa. Pieni prinsessamme oli innoissaan saadessaan esiintyä enkelinä, yhdessä serkun ja muiden lasten kanssa.


Esikoinen oli viime viikolla luvannut kerho-ohjaajille olla Joosef, mikäli siskokin on mukana näytelmässä. Itse epäilin esikoisen osallistumista alusta lähtien, mutta tietenkin kannustin ja asiasta juteltiinkin paljon etukäteen. Kerholla tapahtui tietenkin se mitä olin epäillyt, esikoinen ei suostunut pukeutumaan eikä halunnut olla mukana. Onneksi vara-Joosef löytyi ja lapset esittivät joulukuvaelman, joka sai aikuiset pyyhkimään silmäkulmiaan.

* * *
Meidän lapset ovat valloittava sekoitus vanhempiensa näköä ja luonnetta.

Esikoinen näyttää äidiltään, mutta luonteenpiirteitä on saanut molemmilta. Hän on rauhallinen, kiltti, ujo, pikkutarkka ja pitkäpinnainen. Tulee toimeen kaikkien kanssa, on kiinnostunut liikunnasta ja nopea oppimaan uusia juttuja.

Kuopus on ulkonäöllisesti kopio isästään, mutta hänessä on enemmän äitinsä luonteenpiirteitä. Hän on aktiivinen, reipas, kertoo selvästi ja kuuluvasti mielipiteensä - varsinkin eriävän. Hermostuu usein, mutta leppyy helposti ja nopeasti.


Yhdessä ovat erottamaton pari, joista huomaa että sisarus on maailman tärkein. Meidän rakkaat!

Ei kommentteja: