maanantai 1. helmikuuta 2010

Kaikkea pitää kokeilla

Ja tällä kertaa kaupasta lähti mukaan piikkimatto.


Mukana suuria lupauksia kivun poistamisesta, jännittyneiden lihasten sekä mielen rentouttamisesta jne... Parin käyttökerran jälkeen ei mitään edellä luvattua ole tapahtunut. Taitaa siis vaatia useamman käyttökerran, että vaikutuksen huomaan? En ole hätäinen en.

Tehonsa sensijaan ovat osoittaneet nämä;

Total Fit CLA on safloriöljystä valmistettua konjugoitua linolihappoa. CLA edistää kehon rasvojen palamista, vähentää rasvojen imeytymistä sekä varastoitumista ja auttaa kiinteytymään. Lisäksi CLA:lla on antikatabolisia ja myös lieviä anabolisia vaikutuksia. Erinomainen ja järkevä lisä kaikille kunnostaan huolehtiville, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin laihduttajillekin. www.aikalisa.fi

Nämä ovat olleet minulla käytössä kuukauden, ja puoli purkkia on vasta kulunut. Treenaan ja syön samalla tavalla kun muulloinkin, mutta nyt vyötärö, lantio ja takapuoli ovat jokainen joutuneet luopumaan kolmesta sentistä! Olen kokeillut näitä aikaisemminkin, ja silloinkin sai sentit kyytiä. Nyt nämä muuttavat pysyvästi meidän vitamiini ja lisäravinne hyllyyn.

Ei kommentteja: