maanantai 19. heinäkuuta 2010

Asuntomessujen ihmeellisyydet

Vietimme eilen päivän asuntomessuilla Kuopiossa, ihmetellen ja ihastellen nykyajan rakentamista ja sisustamista. Messut pidetään Kuopion Saaristokaupungissa, Lehtoniemen Helmeksi kutsutulla alueella. Alue on todella kaunis ja varmasti monen suomalaisen unelma; järven rannalla, lyhyen matkan päässä kaupungin keskusta.



Valokuvia tuli räpsittyä yli viisisataa, joten ajattelin julkaista ainakin pari juttua. Aloitan ensimmäiseksi muutamista ihmeellisyykistä, jotka osuivat silmiimme.

Vesiputki makuuhuoneen nurkassa, miksi ihmeessä?

Mikä ulkovaloista ei kuulu joukkoon?

Takalla hieman erikoinen paikka huoneessa...
Emme keksineet yhtään hyvää syytä tälle, keksittekö te?

Tämä on mielestäni yksi järkyttävimmistä.
Eikö tuota putkea todellakaan olisi saanut piiloon?

Saman talon makuuhuone, jossa sängyltä näkymä suihkuun! Huoneesta olisi myös ihana näkymä järvelle..

Tämä talo oli uljas ulkoa, mutta portaat viimeistelemättömät. Liekkö portaat pinnoitusta vailla vai jäävätkö tälläisiksi?

Tarvitseeko tästä edes mitään sanoa? Kuinka näin huono viimeistelu on edes mahdollista?

Valkea wc-istuin, musta pönttö ja vaaleansiniset huonosti laitetut silikoonit. Surkeasti laitettuja silikooneja näkyi useammassa talossa..

Oletteko jo käyneet messuilla? Meinaatteko käydä?

3 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Auts! Melkoisia sisustuskukkasia oot bongannut... Kuvittelis, et just tuolla tehdään kaikki prikulleen eikä sinne päin. Messuilla ei olla käyty, eikä todennäköisesti mennäkään. On niin paljon muita "käymättömiä" paikkoja vielä.

Mari kirjoitti...

Eikös messutaloissa ole aika monesti näitä "juosten kustuja" yksilöitä. Nopeasti on pitänyt saada pytingit valmiiksi ja näkeehän sen osassa näitä Varkauden messutalojakin.

Hyviä huomiota sulla! :D Meillä on tarkoitus käydä messuilla myös, kun kerran tuossa noin lähellä ovat.

Johanna kirjoitti...

Tuossa oli vain heti silmään pistävät sisustajan/suunnitelijan kukkaset, niitä enemmänkin ja varmasti olisi löytynyt vielä lisää jos olisin etsinyt :D