perjantai 14. joulukuuta 2012

Pieni pala Barcelonaa


Ihanasta Barcelonan matkasta on jo kuukausi, mutta mielellämme palaisimme sinne pian uudelleen. Matka oli oikein onnistunut ja kerkesimme käymään kaikissa suunnitelluissa paikoissa, joskin hieman toisessa järjestyksessä. Kuten kuvista näkyy ilmat suosivat meitä, joka päivä oli lämmintä n. 20 astetta ja aurinko paistoi!



Matka oli meille ensimmäinen ns. omatoimimatka, mutta tuskin viimeinen! Lennot otimme Norwegianilta ja hotellin booking.comista. Lentojen ja hotellin  varaaminen sujui netissä helposti, vaivattomasti ja edullisesti.


Meille kävi erittäin alkeellinen virhe, sillä emme ottaneet kameran laturia mukaan, koska akun piti kestää helposti kolme päivää. Todellisuudessa akku loppui ensimmäisenä iltana, joten loput kuvat jouduttiin ottamaan (surkeilla) puhelinten kameroilla.


Barcelonassa liikuimme enimmäkseen kävellen, koska halusimme nähdä mahdollisimman paljon. Iltaisin olimme sitten väsyneitä ja jalat olivat todella kipeät, joten yöelämä jäi tällä kertaa katsastamatta. Shoppailua odotimme innolla, mutta emme kuitenkaan malttaneet perehtyä siihen kunnolla, joten shoppailukaupunkina ei Barcelona avautunut meille täysin vielä ensimmäisellä kerralla. Kaupunki on ihana ja ehdottomasti näkemisen arvoinen, joten tulemme varmasti käymään siellä vielä joskus tulevaisuudessa.

Ei kommentteja: