perjantai 19. huhtikuuta 2013

Naked truth - sisustussotku

Nappasin blogimaailmassa kiertävän Naked Truth sisustussotkuhaasteen, joten tässäpä vähän todellisuutta kotoamme! Alunperin haaste on lähtenyt liikkeelle white & fresh -blogista. Yritämme pitää kotimme perussiistinä, mutta kummasti epämääräisiä tavarakasoja kertyy sinne tänne.

Tuulikaapissa lasten kengät harvoin ovat paikoillaan kenkätelineestä, vaan yleensä ovat lattialla hujanhajan ja hatut & hanskat on penkin päällä.. Eteisen puolella lipaston päällä on parittomia lapasia ja villasukkia, eikä esikoisen koulureppu ole mennyt sille kuuluvalle paikalle.

 
Tyttömme pitää huoneen yleensä suht' siistinä. Huoneen nurkasta löytyy kuitenkin verho, joka tippui alas enkä ole sitä vielä saanut laitettua takaisin. Harkitsen vielä, että laitanko sitä edes takaisin vai olisiko jo aika hankkia uudet verhot.

 
Poikamme taas ei huoneensa siisteydestä ole niin tarkka ja sen kyllä huomaa! Koulupöytä on aina niin täynnä rojuja, että siinä ei ole kertaakaan tehty ekan lukuvuoden aikana läksyjä.

 
Keittiön ja olohuoneen yritän pitää järjestyksessä, mutta varsinkin keittiössä on pari ns. rojun keräyspisteitä. Toinen on leivinuunin päällä, jossa on myyntiin meneviä tavaroita. Toinen on tuo kulmahylly, jota vihaan yli kaiken muutenkin!

 
Kylpyhuoneesta löytyy jatkuvasti pyykkiä kuivumasta, mutta onneksi ovat siellä katseilta piilossa. Kodinhoitohuoneessa on taas useita projekteja kesken; lippikset, kengät ja miehen juoksuvaatteet odottaa pesua, muovipussit menoa UFF:lle jne..

 
Olohuone on onneksi ihan siisti, ainoastaan lastenvaatteet odottavat pukemista. Lapset ovat jo sen verran isoja, että leikit tapahtuu omissa huoneissa eikä lelut kulkeudu muualle. Meidän makuuhuone pysyy helposti järjestyksessä, kun siellä ei ole mitään ylimääräistä.

 
Kaikki kuvat otettu eilen aamulla, joten tämä aamupäivä taitaa mennä järjestellessä ja siivotessa. Onneksi en osaa ottaa niin hyviä kuvia, että olisi kaikki roskat näkynyt ;)

Ei kommentteja: