lauantai 18. toukokuuta 2013

Minttusuklaakakku vol. 2

Suositussa minttusuklaakakku postauksessa olen saanut kivoja vinkkejä (kiitos paljon!) minttusuklaakakun tuunaukseen ja äitienpäivänä kokeilin osaa niistä. Vähensin kerman määrää, jonka sitten korvasin rahkapurkilla ja vähensin myös liivatteen määrää. Pohjan tein margariinillä ja se olisi kannattanut tehdä oivariinillä..
 
 
Pohja:
250 g mintunmakuisia Domino-keksejä
100 g voita (ei kannata laittaa margariiniä!)
 
Täyte:
4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maustamatonta rahkaa
1 dl sokeria
3 rkl minttulikööriä
6 liivatelehteä
100 g minttusuklaata
 
Koristelu:
minttusuklaapalleroita
 
Seuraavaan versioon kokeilen ehdottomasti laittaa päärynänpaloja tuomaan raikkautta, enkä sovella pohjan kanssa.. Siitä tulee varmasti vieläkin parempaa herkkua!

Ei kommentteja: