tiistai 8. huhtikuuta 2014

London - day 1

Lontoon reissun postaukset meinasi ihan unohtua luonnoksiin, mutta tässä niitä nyt kuitenkin tulee, pari viikkoa myöhässä!

Aikaisin lauantai-aamuna hypättiin Norwegianin kyytiin, joka vei meidät aurinkoiseen Lontooseen. Olimme ostaneet etukäteen Gatwick expressin junaliput lentokentältä Victorian asemalle, joten paperituloste vaihdettiin asemalla lopullisiin lippuihin ja eikun etsimään oikeaa junaa! Puolen tunnin junamatka meni maisemia katsellessa ja lapset kerkesivät ottamaan pienet päiväunet.

Matkassa oltiin pelkillä käsimatkatavaroilla!
 
Etukäteen ajattelimme, että asemalta kävelemme Buckinghamin palatsille katsomaan vahdin vaihtoa, mutta olimme niin ajoissa paikalla ettemme malttaneet jäädä odottamaan sen alkamista sinne ihmispaljouteen...
 

Palatsilta matka jatkui, rakennuksia ihastellen ja Lontoota ihmetellen, kävellen kohti Big Beniä. Big Benin ohitettuamme lähdimme suuntaamaan kohti hotellia, mutta koska sisäänkirjautumiseen oli vielä aikaa päätimme nauttia lounasta. Samalla mietimme ensimmäistä kertaa, että miksi loma on taas liian lyhyt..

 
Olin etukäteen google mapsissa kävelyttänyt ukkoa, joten hotellille löysimme helposti. Hotellimme oli Strand Palace ja valinta osui kyllä nappiin! Sijainti oli erinomainen, huone siisti ja henkilökunta mukavaa. Emme kuitenkaan malttaneet huilata hotellilla kuin hetken, joten päätimme lähteä tutustumaan lähialueisiin.
 
 
Ihan ei lähialueisiin jäänyt meidän iltakävely, koska lapset halusivat käydä Hamleysillä ja M&M's Worldissa. Loppujen lopuksi teimme pitkän lenkin ihmetellen Lontoota. Paluumatkalla raekuuro yllätti, joten poikkesimme kahvilaan iltapalalle ja suunnittelemaan seuraavaa päivää. Hotellille päästyämme uni tuli kaikille heti!
 
 


Ei kommentteja: