maanantai 31. joulukuuta 2018

Vuosi 2018

Tammi-Helmikuu

Tammikuussa oli joulusta luopumisen vaikeutta, joten joulukuusi pidettiin loppiaiseen asti. Helmikuussa saimme jälleen suru-uutisia, kun mummoni nukkui pois. Kaikesta huolimatta nautimme lisääntyvästä auringonvalosta ja vietimme paljon aikaa jäähalleilla.


Maalis-Huhtikuu

Maaliskuussa vaihdoin usean vuoden kaapissa lojuneet Vallillan verhot olohuoneeseen ja yllätyksekseni jaksoin katsella niitä syksyyn asti.  Saatoimme viimeisen isovanhempani haudan lepoon. Huhtikuussa kevät tuli vauhdilla ja saimme ottaa moottoripyörän talviteloilta. Heräsin jälleen siihen todellisuuteen, että lapset kasvaa vauhdilla, kun esikoisen yläasteelle tutustumiseen tuli kutsu.


Touko-Kesäkuu

Toukokuussa suuntasimme Tanskaan, jossa vietimme ikimuistoisen loman ja johon ihastuimme suunnattomasti. Esikoisella päättyi ala-aste haikein, mutta tyytyväisin mielin. Vietimme juhannuksen mökillä, jonka jälkeen suuntasimme Alanyan mökille.


Heinä-Elokuu

Heinäkuun vietimme lähes kokonaan Alanyan auringon alla, mutta onneksi aurinko helli vielä suomeen palattuamme. Kiekkokausi 2018-2019 starttasi esikoisen tehostartilla.


Syys-Lokakuu

Syyskuussa tehtiin älyttömästi pihahommia, jotta ensi keväänä päästään saunaterassin laajennuspuuhiin. Lokakuussa käytiin mielenkiintoisessa Roomassa ja lintsin valokarnevaaleilla. Kiekkokausi oli täydessä vauhdissa ja joukkue uskomattomassa vedossa!


Marras-Joulukuu

Marraskuussa aloitin jo joulufiilistelyn ja rauhoittumisen. Osallistuttiin perinteisesti joulupuukeräykseen, josta on muodostunut tärkeä osa jouluperinteitä. Jäähalleilla vietettiin edelleen paljon aikaa. Jouluna oltiin koko perhe lomalla ja vietettiin aikaa yhdessä sopivassa suhteessa leväten ja liikkuen. Esikoinen päätti vuoden sairastellen, joten toivotaan ettei me muut aloiteta vuotta samalla tavalla... 


Sellainen oli tiivistettynä meidän vuosi 2018. Toivottavasti ensi vuonna emme menetä ketään ja saamme olla terveinä. Vuonna 2019 toivomme, että pääsemme näkemään ja kokemaan jälleen uusia kohteita, hyväksi havaittujen tuttujen lisäksi. 

Ei kommentteja: