sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Viikko 26 - ensimmäinen lomaviikko!

Maanataina saavuttiin tyttären kanssa mökille Alanyaan. Ensimmäisenä suuntasimme tietenkin kaupoille ostamaan jääkaappiin täytettä ja muita tarpeellisia juttuja. Vaikka kerrotaan, että Turkissa on hinnat kallistuneet, niin mielestäni täällä on edelleen erittäin edullisia. Tiistaisin asuntomme vieressä on markkinat, josta haettiin edullisesti tuoreita ja herkullisia vihanneksia ja hedelmiä.




Alkuviikon juoksentelujen jälkeen keskiviikko otettiin ihan chillisti, nukkuttiin pitkään, otettiin aurinkoa, uitiin, ja syötiin hyvin. Torstaina käytiin treenaamassa. Otin mukaan vastuskuminauhat, joten hyvän treenin sain tehtyä. 




Perjantaina saatiin kaivatut matkaseuralaiset vahvistettuna kummipojalla. Vähän jännittää iskeekö kummipojalla koti-ikävä ja jos iskee niin miten siitä selvitään!? Onneksi nettiyhteys toimii, joten puhelut ja viestit kulkee sujuvasti.




Lauantai otettiin rauhallisesti, koska matkaväsymystä oli pojilla havaittavissa.. Unta on kyllä riittänyt kaikilla vähintään 10 tuntia yössä!




Koko kevään lapset oli odottanut pääsyä vesipuistoon, joten sunnuntaina suuntasimme Alanyan keskustassa sijaitsevaan vesipuistoon. Puisto ei ole kovin suuri, mutta päivä vierähti erittäin nopeasti!



Ei kommentteja: