sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Viikko 27 - rennolla fiiliksellä!

Maanantaina kävimme lasten toivomalla katujuna ajelulla. Reitti on pysynyt samana vuosikaudet, mutta silti on lasten mielestä 'pakko päästä' joka kesä.


Tiistaina päivä otettiin rennosti, mutta illalla teimme yli 10km lenkin. Täydellinen sää pitkälle kävelylenkille, lämmintä mutta ei tukahduttavan kuuma. Keskiviikkona tavattiin tuttuja pitkästä aikaa ja oli ihana huomatta kuinka lapsillakin sujui juttu heti, vaikka eivät olleet aikoihin nähneet! Loman ekat ja vikat rakit tuli nautittua samalla.


Torstai oli shoppailupäivä, kun hurautimme bussilla Alanyum ostoskeskukseen. Reissu oli kyllä täysin turha - ainoat ostokset, jotka teimme oli ruokaostokset isossa Migros marketissa. Perjantaina hurautimme taksilla The Rabbit ravintolaan erittäin maittavalle aamupalalle. Aamupalan jälkeen asunnolle palattuamme iloksemme huomasimme, että meidän ystävät ovat vihdoinkin saapuneet! Tutustuimme Alanyassa joitakin vuosia sitten ja siitä lähtien olemme sopineet loman samalle ajalle ja etsineet majoituksen samasta talosta.



Lauantaina vietimme aikaa porukalla ja kävimme kaupungilla vähän katsastamassa kauppojen tarjontaa. Sunnuntai jatkui samalla rennolla meiningillä. Lapset toivoivat myös kovasti kissapuistossa käyntiä, joten tottakai siellä piti iltakävelyllä käydä söpöjä pieniä kissoja ihastelemassa.


Ei kommentteja: