sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Viikko 28 - menoa ja meininkiä

Maanantaina vietettiin kuumimmat tunnit altaalla uiden ja auringosta nauttien. Illan hämärtyessä lähdimme "pienelle" (10km) lenkille. Lenkin varrella huomasin ilokseni, että uusi LC Waikiki oli avattu! Waikiki on ollut vuosikaudet yksi meidän lempparikauppa, josta löytyy aina hyviä perusvaatteita edullisesti. Tiistaina kävimme kävelyllä punaisella tornilla, telakalla ja majakalla. Yleensä käymme auringonlaskua ihastelemassa kleopatran rannalla, joten yllätyimme miten kauniisti aurinko laski sataman ylle.


Keskiviikkona vietettiin kotipäivää - herkkuja ja korttipelejä. Hauska ollut seurata, kuinka lapset ovat innostuneet pelaamaan korteilla! Itse olen onnistunut koukuttumaan pasianssiin pelikorteilla.


Torstaina oli aikainen herätys, sillä olimme varanneet suppailun, joka alkoi klo 8. Hiukan oli hankala herätä klo 7, kun ollaan totuttu nukkumaan vähintään klo 9 asti. Suppailun jälkeen syötiin aamupala rantakahvilassa ja jäimme viettämään rantapäivää itäiselle rannalle.


Perjantaina sain pojat houkuteltua shoppailemaan lupaamalla iltapalan Vanillart Waffle & Coffee kahvilassa. Erittäin herkullista ja edullista, mutta en jaksa syödä itse kokonaista vohvelia. Paluumatkalla mieheni jalka kipeytyi ja mietimme, että näinköhän hänen täytyy lähteä ensimmäistä kertaa tutustumaan turkkilaiseen sairaalaan... Ajattelimme seurata tilannetta yön yli.


Lauantaiaamuna jalka oli erittäin kipeä ja turvoksissa, joten soitto vakuutusyhtiöön tarkempia ohjeita varten, josta tuli käsky mennä sairaalaan. Jäimme lasten kanssa altaalle odottamaan tarkempia tietoja. Aluksi oli pelko, että mies joutuu jäämään yöksi antibioottitippaan, mutta onneksi selvisi viikon lääkekuurilla. Ilmeisesti jokin tulehdus, joka toivottavasti helpottaa pian!


Sunnuntaina jalka oli edelleen kipeä ja turvoksissa, joten vietimme päivän kotosalla ja lähialueilla. Illalla kävimme lähellä olevassa ravintolassa syömässä ystäväperheen kanssa. Ruokailun jälkeen vähän herkkuja ja korttipelejä partsilla. Tajusimme, että enää neljä päivää jäljellä ja tekemistä olisi vaikka kuinka paljon... 


Ei kommentteja: