torstai 25. heinäkuuta 2019

Visulahti - lähellä, mutta silti niin kaukana!

Visulahti, Visulahti, ota suunnaksi Visulahti - ja niin me tiistaina lasten kanssa tehtiin. Ensimmäistä kertaa ikinä, vaikka Mikkeli on vain tunnin ajomatkan päässä. Monesti olemme meinanneet käydä, mutta aina on tullut joitakin muita suunnitelmia tai sää ei ole suosinut. Tiistaina sää todellakin suosi, +26 varjossa!


Lähdimme aamulla jo aikaisin ja kävimme kaupungissa ensin hankkimassa lapsille jääkiekkovarusteita, sekä torikahvilla. Visulahdessa olimme heti klo 11 jälkeen, jolloin paikka aukesi. Lipun myynnissä ei kuitenkaan ollut jonoja ja saimme vedettävän kärrin käyttöömme.


Alueella on vesipuiston lisäksi paljon tekemistä eri-ikäisille lapsille ja päivä meni erittäin nopeasti. Vesipuiston lisäksi meidän lasten lemppareita oli erilaiset ajoneuvot, joilla pääsivät ajamaan. Ihmisiä oli paljon, mutta siltikään ei jonoja syntynyt laitteisiin, vessoihin eikä ravintoloihin. Alueelle sai viedä omia eväitä ja juomia. Päivän lopuksi kävimme vielä vahakabinetissa, joka myös sisältyi rannekkeen hintaan. 



Mukava päivä ja vauhdikas päivä! Onneksi vielä on lomaa jäljellä, niin saamme jatkaa maakuntamatkailua, kun ilmat kerrankin suosii.

Ei kommentteja: