sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Viikko 30 - ihana helleviikko!

Alanyasta paluun ja synttäreiden jälkeen maanantai oli pyhitetty levolle, kotitöille ja treenille. Mies palasi jo töihin, mutta minun ja lasten loma jatkuu vielä. Tiistaina kävimme Visulahdessa ensimmäistä kertaa.


Keskiviikkona esikoinen lähti kaverinsa mökille, joten me pidettiin tytön kanssa shoppailupäivä. Kappahlin alen loppurysäyksestä tarttui lapsille mukaan kassillinen vaatteita todella edullisesti. Samalla kävimme kirjastossa, sillä jäin ihan koukkuun Outi Pakkasen kirjoihin, joita luin Alanyan lomalla useamman kappaleen. Torstaina uppoudun kirjastosta hakemiini kirjoihin ja lehtiin. Syksyllä lähdetään Kroatiaan, joten matkasuunnitelmia täytyy jo tehdä.


Perjantaina tyttö lähti kiekkokavereidensa kanssa mökille, joten me pidettiin miehen kanssa lounastreffit Konttiravintola Mortonissa. Arkena ei lounastreffit onnistuisi, mutta onneksi edes lomalla. Lauantaina oli ihana helteinen keli. Teimme pihahommia ja kävimme katuruokafestareilla, sekä Samuli Edelmanin keikalla. Ilta-auringon laskiessa nautimme vielä kuumasta kesäillasta porealtaassa koko perheellä.


Sunnuntaina otimme suunnaksi Savonlinnan. Kaupunki on meille tuttu, mutta tutustuimme Olavinlinnaan ensimmäistä kertaa! Kotiin ajelimme Oravin kautta, jossa nautittiin hyvää ruokaa.


Ensi viikko onkin viimeinen kokonainen lomaviikko ja samalla myös puolittainen paluu arkeen, kun lapsilla on neljä päivää kestävä kiekkoleiri Mikkelissä.

Ei kommentteja: