sunnuntai 4. elokuuta 2019

Viikko 31 - kiekkokausi käyntiin!

Maanantaista torstaihin heräsimme ennen kukon laulua ja suuntasimme Mikkeliin, jossa lapsilla oli kiekkokauden starttaava leiri. Ihana oli taas seurata, kuinka alkujännityksen jälkeen sopeutuivat joukkueisiin ja nauttivat harjoittelemisesta. Iltaisin kotiin päästyämme olimme väsyneitä ja valmiita nukkumaan heti suihkun ja ruuan jälkeen. 


Perjantai meni kyllä kokonaan ihan "punaiselle ristille". En meinannut millään herätä koko päivänä.. Päivällä sain itseni liikkeelle, kun oli pakko käydä kaupassa. Samalla piipahdin myös työpaikalla moikkaamassa ihania työkavereita, joita on jo hiukan ikävä. Ensi viikolla onneksi nähdään! Lauantaina oli pakko pitää siivouspäivä, ennen kuin arki alkaa. Sillä aikaa kun minä siivosin mies teki saunaterassille pehmustelaatikon ja siitä tuli hieno!


Sunnuntaina pidettiin shoppailupäivä. Tytön huone ja eteinen kaipaa mattoja, mutta ei löytynyt ei. Sen sijaan koulutarvikkeet on nyt lapsille hankittu ja pimeneviä iltoja varten kynttilät ostettu. 


Pari päivää vielä lomaa ja sitten alkaa arki, joka on tervetullut! Työt, lasten koulut ja harrastukset pitää varmasti meidät taas kiireisinä, mutta sellaista elämä on.

Ei kommentteja: