sunnuntai 11. elokuuta 2019

Viikko 32 - paluu arkeen

Maanantaina kävin hankkimassa perhekalenterin, johon saadaan koko perheen menot muistiin. Samalla päivitin oman kalenteriin syksyn menojen osalta - kiirettä pitää. Tiistaina pääsin nauttimaan rentouttavasta hieronnasta, jonka sain äitienpäivänä lahjaksi. Ihanan rentouttava hetki ennen töihin paluuta.


Keskiviikkona alkoi lapsilla koulut ja minä palasin yli kuuden viikon lomalta töihin. Päivä oli jälleen vauhdikas, joten illalla olin aivan puhki. Meillä ei valitettavasti ole aikaa eikä intoa käydä poimimassa marjoja, joten kävin ostamassa herkullisia vadelmia pakkaseen. Torstaina oli kesäkatuilta, jossa neitokainen oli joukkuekaverinsa kanssa myös edustustehtävissä.


Perjantaina olin töihin jälkeen ihan poikki, vaikka vain kolme työpäivää oli takana. Hyvää ruokaa, tilkka viiniä ja poreilua - niillä viikonloppu alkoi ihanasti. Lauantaina päätettiin miehen kanssa lähteä extemporee käymään Ikealta hakemassa olohuoneeseen uusi lipasto.


Sunnuntaina mies ja tyttö lähti jääkiekon pariin ja me esikoisen kanssa jäätiin kotiin ja otettiin ihan rennosti. Tein vähän kotitöitä, nukuin päiväunet ja käytiin pitsalla. Illalla vielä sauna ja poreet - sit jaksaa seuraavan viikon!




Ei kommentteja: