sunnuntai 18. elokuuta 2019

Viikko 33 - arkista aherrusta

Viikko ei alkanut kovin iloisesti, kun maanantaina herätessäni vettä satoi kaatamalla... Tiistai jatkui samalla kaavalla, joten töihin jälkeen siskon kanssa suunniteltu lenkki vaihtui salitreeniin.


Loman jälkeen olen yrittänyt pitää kiinni ruokailurytmistä ja kerran viikossa herkkupäivästä, mutta keskiviikkona en voinut vastustaa pakkasessa olevia minttusuklaajäätelökonvehteja. Oli muuten hyviä! Torstaina oli aamuvuoro, joka tarkoittaa päiväunia töiden jälkeen. Jostain syystä esikoisen sängyssä päiväunet maistuu parhaiten!?


Perjantaina töiden jälkeen lenkkeilin pitkästä aikaa jäähallille katsomaan lasten treenejä. Tulevalla kaudella lapset pelaa eri joukkueissa, mutta toistaiseksi onneksi harjoittelevat yhtäaikaa. 


Lauantai oli poikkeuksellisesti työpäivä, joka jatkui illanviettona työkavereiden kanssa. Paikka oli ihana ja sää suosi saunomista ja paljussa lillumista. Sunnuntai meni enimmäkseen kotona ihanan aurinkoisessa ja lämpimässä säässä levätessä. Illalla kävin vielä salilla tekemässä treenin. 


Ei kommentteja: