sunnuntai 25. elokuuta 2019

Viikko 34 - vauhdikas viikko

Maanantaina töiden jälkeen ilta meni esikoisen jääkiekkojoukkueen palaverissa. Tiistaina olin työpäivän jälkeen niin puhki, että köllöttelin illan sohvalla ja poreissa.


Keskiviikkona suunnattiin tyttäreni kanssa Mikkeliin, jossa hänellä oli taitojäät. Treenien jälkeen jäätiin vielä katsomaan naisleijonien peliä. Kotona oltiin illalla myöhään..


Torstaina oli jälleen salitreenin aika. Välillä tuntuu mahdottomalta keretä käymään salilla edes kahdesti viikossa, useammasta kerrasta puhumattakaan... Perjantaina perinteisesti siivosin huushollia sillä aikaa, kun muut oli jäähallilla.


Lauantaiaamuna kello soi kuudelta, koska lähdimme Helsinkiin. Esikoinen   pääsi Street Jam scoottaustapahtumaan ja tyttäreni tapaamaan ystäviään. Välillä kyllä mietittiin onko järkeä lähteä ajelemaan, mutta kun paluumatkalla takapenkillä istui kaksi iloista ja tyytyväistä lasta totesimme, että kyllä oli. Sunnuntaina nukkuttiin pitkään, tehtiin kotitöitä, käytiin salilla ja synttäreillä. Tavallista arkea siis!


Viikko mennä hujati uskomatonta kyytiä! Torstaiaamuna kyselin lapsilta onko tänään tiistai vai keskiviikko.. Koko kesä on mennyt muutenkin ohi liian nopeasti, enkä millään saa itseäni tsempattua syksyyn vaikka kuinka yritän.

Ei kommentteja: