lauantai 27. kesäkuuta 2020

Hei hei kesäkuu!

Ihanalle, aurinkoiselle kesäkuulle on hiljalleen aika sanoa heikeat hyvästit. Meidän kesäkuu oli yhtä juhlaa ja mukavia muistoja. Heti kesäkuun alussa vietettiin esikoisen rippijuhlat, aurinkoisessa kelissä tietenkin. Koronasta johtuen kirkkoon pääsi vain muutama läheinen, mutta juhlaan onneksi kaikki. Alkuperäiselle konfirmaatiopäivälle olimme varanneet lähellä olevan paikan, mutta se oli varattu uudelle juhlapäivälle, joten juhlat pidettiin kotona. Onneksi sää suosi, joten laitoimme kaikki mahdolliset kalusteet ulos ja näinollen pidimme juhlat enimmäkseen ulkona. 



Rippijuhlista seuraavalla viikolla saimme idean lähteä käymään Tampereella, jossa olimme viimeksi käyneet yli kymmenen vuotta sitten, koska yleensä suuntaamme kotimaan kaupunkilomalla Helsinkiin. Koko viikonlopun aurinko porotti kuumasti ja me nautimme olostamme. Kävimme mm. piknikillä Koskipuistossa, aamulenkillä Pyynikillä, museokeskus Vapriikissa, rannalla, Pyynikin munkkikahvilassa ja ihan vähän shoppailemassa. Pelkästään lauantaina käveltyjä kilometrejä tuli yli 20km! Vielä jäi paljon kivaa kokemista ja näkemistä, joten toivottavasti kesälomalla uudestaan.



Juhannusaatto vietettiin perinteisesti sukuni mökillä, mutta illaksi ajeltiin kotiin, koska seuraavana päivänä vietettiin parisuhdeaikaa perinteisen motskariajelun merkeissä. Ihan kaikkia meidän kesän perinteitä ei korona onnistunut pilaamaan! Puumala - Sulkava - Savonlinna - Rantasalmi = yli 300km ja takapuoli hellänä.


Hiljalleen kesä kääntyy heinäkuulle ja yleensä sitä olen kovasti odottanut, mutta tänä vuonna ei kesäloma aiheuta samanlaisia riemunkiljahduksia..

Ei kommentteja: