keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

DIY yöpydät betonista

Koronakevään aikana ei ollut muutakaan tekemistä niin pinterestiä tuli selattua paljon ja suunniteltua pikkujuttuja kotiimme. Viime syksynä päätimme, että keväällä teemme takapihalle uuden ruokailuryhmän betonista. Mieheni aloitti harjoittelemalla tekemällä betoniruukkuja, kunnes.. Eräs viikonloppuaamu minulla sitten välähti, että haluan meille myös yöpöydät betonikannella ja samanlaisilla jaloilla, kun makkarissa oleva sivupöytä on.


No, siihen ei tarvinnut miestä kauaa houkutella, vaan aamukahvit hörpättyään lähti valamaan kansia, koska tarvittavat materiaalit oli jo valmiina autotallissa. Viime viikolla miehen työkaveri hitsasi ja maalasi jalat, joten nyt ne on vihdoinkin valmiit. Halusin yöpöytiin tarpeeksi korkeutta, sekä tilaa kirjoille, valaisimelle jne ilman, että pöydät ovat liian isot. Pöytä on kokoa 40*40 ja korkeutta on 60cm.


Voi hitsti, miten tykätään! Pitkään toisena yöpöytänä ollut Kartellin componibili löysi paikkansa tytön huoneesta. Ruokaryhmän pöytä ja penkit on myös valettu ajat sitten ja jalat valmistuu hetkenä minä hyväänsä. Sit on betonia tarpeeksi tässä huushollissa!

Ei kommentteja: