perjantai 21. elokuuta 2020

Loma meni ja arki rullaa

Uskomatonta kuinka välillä aika menee kuin siivillä, ihan säikähdin kuinka pitkä aika edellisestä postauksesta on! Näiden viikkojen aikana on keretty lomailemaan neljä viikkoa ja tekemään töitä kolme viikkoa, sekä viettämään aikaa jäähalleilla..


Heinäkuun alusta lomailimme (kiitos koronan!) kotiseudulla lähes kokonaan. Loman alussa piipahdimme Helsingissä ja Tallinnassa, mutta siinäpä se. Olin jo ensimmäisen lomaviikon jälkeen valmis palaamaan töihin ja säästämään loman parempaan ajankohtaan..


Tallinna oli kyllä ihana ja mietittiin useasti miksi siellä tulee käytyä niin harvoin ja aina pikaisesti? Matkalla oli helppo pitää hygieniasta ja etäisyyksistä helposti huolta, koska ihmisiä oli todella vähän liikenteessä. Arki töineen ja harrastuksineen alkoi välittömästi loman jälkeen ja toivottavasti myös jatkuvat koko kauden/lukuvuoden!

Tällä hetkellä kirjoittelen tätä postausta esikoisen harkkojen aikana reilun 60km päässä kotoa. Tällä kaudella poika pelaa neljän kaupungin pojista kerätyssä yhteisjoukkueessa, joten kilometrejä tulee kauden aikana mittariin. Tytölle löytyi vielä joukkue omasta kaupungista. 

Ei kommentteja: