sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Oho, hupsista..

Uskomatonta kuinka aika rientää! Ei todellakaan ollut tarkoitus jättää blogia päivittämättä, mutta niin pääsi (taas!?) käymään. Syksy mennä hujahti normiarkea eläessä; töitä, koulua ja harrastuksia. Hetki sitä iloa kestikin, kun jääkiekkokausi loppui jälleen yllättäen, samoin kun omat sählypelit... Harjoitukset onneksi lapsilla jatkuu vielä, mutta viikonloppujen menot tyhjeni kalenterista. Onneksi joulunaikaan ei ole tekemisen puutetta.


Pari viikkoa sitten tuli 40 mittariin ja harmittaa, kun ei kunnon juhlia voinut järjestää. Juhlittiin vain läheisimpien kesken ja useammassa erässä. Olen kiitollinen perheistä ja läheisistä, jotka ovat rinnalla nämä vuodet kulkeneet. 💟 Moni kysyi "miltä nyt tuntuu?" ja rehellisesti voin vastata, että hyvältä!


Tänäkin vuonna olemme viettäneet Itsenäisyyspäivää perinteisesti, vaikka varsinaiset Linnan Juhlat jää näkemättä. Ollaan syöty hyvin, katsottu Tuntematonta sotilasta ja vietetty rauhallista aikaa kotona. Lapset leipoivat ja koristelivat pipareita. Illalla tehdään juustotarjotin ja katsellaan hiukan erilaista itsenäisyyspäivän juhlaa.


Hyvää Itsenäisyyspäivää! 

Ei kommentteja: