lauantai 1. tammikuuta 2022

Vuosi 2021

 Tammi-Helmikuu

Onneksi ei tänäkään vuonna tiedetty mitä elämä tuo eteensä. Alkuvuosi meni rauhallisesti harrastusten ja töiden parissa, sekä toiveikkaana odotellen koronatilanteen paranemista. Hankin pitkään harkinnassa olleet luistelusukset. Aurinko paistoi ja harjoittelin ahkerasti luisteluhiihtoa..


Maalis-Huhtikuu

Maaliskuussa vihdoinkin tehtiin uusi ovi vaatehuoneeseen ja laiteltiin kotia kuntoon. Huhtikuussa oli jo kiire saada takapihalle kalusteita. Huhtikuun lopussa tyttäremme laittoi viestiä HIFKiin ja siitä se yksi elämämme isoimmista muutoksista lähti..


Touko-Kesäkuu

Toukokuu meni isossa myllerryksessä ja aikamoisella vauhdilla. Järjesteltiin asioita ja etsittiin asuntoa. Kesäkuussa esikoinen sai peruskoulun päättötodistuksen ja muuttoon liittyvät asiat loksahtivat paikoilleen. Kesäkuun lopussa lensimme pitkästä aikaa mökille Alanyaan. Esikoinen jäi suomeen kesätöihin.



Heinä-Elokuu

Alunperin meidän piti olla tytön kanssa koko heinäkuu Alanyassa, mutta päädyimme lyhentämään matkaa reiluun kahteen viikkoon, että pääsimme mukaan tekemään muuttoa. Heinäkuun 23. oli meille suuri päivä. Elokuu meni kaikkeen uuteen totutellessa, mutta pian arki asettui uomiinsa. Elokuussa tytöllä oli ensimmäinen maajoukkuekartoitus, joka meni hänen omasta mielestään huonosti..



Syys-Lokakuu

Syys- ja lokakuu meni hyvin arkisesti töiden ja harrastusten parissa. Teimme vapaa-ajalle paljon reissuja lähialueille ja nautimme kaikista pääkaupunkiseudun mahdollisuuksista.



Marras-Joulukuu

Samalla kaavalla meni myös loppuvuosi, vaikka korona toi siihen omaa lisämaustetta, kun rajoituksia lisättiin. Kahden viikon joululoma vietettiin savossa, vaikka ensimmäisen viikon jälkeen oli jo hiukan tylsää..


En edes uskolla toivoa ja kuvitella mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja: