maanantai 21. helmikuuta 2022

Löysihän se meillekin..

Aika kauan siinä kesti ennen kuin korona löysi tähän taloon, mutta nyt sekin on tapahtunut. Melko suurella todennäköisyydellä korona löysi meille esikoisen harrastuksesta, jossa se on joukkuetta kiertänyt jo jonkin aikaa. 


Tasan viikko sitten, ystävänpäivänä, esikoinen heräsi aikaisin aamulla päänsärkyyn ja kun vitsailin hänelle, että taitaa olla korona, niin poika sanoi nukkuneensa huonossa asennossa. Päivän aikana pojalla oli ollut pientä lämpöä ja väsymystä. Iltapäivällä, kun tulin töistä tehtiin kotitesti ja heti ilmestyi kaksi viivaa. 


Seuraavana päivänä ei ollutkaan enää muita oireita, kuin välillä vuotava nenä. Torstaina tyttö sanoi, että kurkkua kutittaa ja teki itselleen testin, johon myös ilmestyi heti kaksi viivaa. Hänelle ei noussut kuume, eikä tullut muitakaan oireita. Kurkun kutiaminen meni päivässä ohi. Tasaisen vauhdin taulukolla seuraavan vuoro oli lauantaina ja se olin minä. Ainut oire on minullakin kutittava tunne kurkussa. Nyt sit odotellaan milloin viimeinenkin sairastuu ja millaisilla oireilla. Meidän kohdalla siis voidaan puhua todella lievästä taudista ja toivotaan, ettei myöskään jälkioireita tule.

Ei kommentteja: