perjantai 27. marraskuuta 2009

Tyylitöntä

Viime aikoina blogini on täyttynyt unelmastani, joten ehkä olisi aika välilllä kirjoitella muustakin. Tykkään kierrellä vaate- ja kenkäkauppoja sekä lukea tyyliblogeja ja muotilehtiä, vaikka oma tyylini on kaukana niistä. Arki koostuu lasten kanssa ulkoilusta ja muutenkin liikunnasta, joten sanomattakkin selvää, että esim. legginsit ja korkkarit eivät kuulu päivittäiseen pukeutumiseen - vaikka niin haluaisinkin. Kaikki yksinkertainen ja musta on kaunista. Siinä lyhyesti kuvaus "tyylistäni". Yleensä pukeudun sporttisesti Haglöfsin tai Adidaksen vaatteisiin. Tässä pieni vilkaisu vaatekaappiini.

Ensimmäisenä suosikkini salivaatteista, Adidaksen toppi ja housut. Adidasta on vaatekaappini pullollaan ja kaikki urheilukenkäni ovat myös ko. merkkiä. Addun vaatteet ovat minulle parhaiten istuvia ja voin ostaa ne jopa sovittamatta, myös kengät.



Seuraava mekko on yksi uusimmista ostoksista, ja tarkoitus laittaa työpaikan pikkujouluihin. Asusteet on vielä mietinnässä, toisaalta olisi kiva piristää punaisella, mutta täydellisten asusteiden löytyminen on vaikeaa. Kuvasta ei valitettavasti näy, kuinka mekko kimaltelee aavistuksen sekä laskeutuu kauniisti päällä.

Kuva; Vero Moda


Sitten onkin vuorossa kuva muutamista lempikengistäni, joita kuitenkin harvemmin tulee käytettyä. Nämä ensimmäset ostin kaksi vuotta sitten hääkengiksi.



Nämä kengät ovat palvelleet uskollisesti jonkin aikaa
ja ovat todella mukavat jalassa.



Aviomieheni mielestä minulla on kahdet samanlaiset kengät, tässä siis "samanlaiset" kuin yllä olevat. Yhdennäköisyys on hämmästyttävä, vai mitä?



Siinäpä kaikki tällä kertaa, ehkä joskus voisin laittaa asukuvia?

Ei kommentteja: