maanantai 7. tammikuuta 2013

Sisustushaaste - ensimmäinen postaus

Tekstiilit ovat tällä hetkellä mustaa ja harmaata, mutta kevääksi laitan jotakin raikasta väriä piristämään kotiamme. Olohuoneeseen täytyisi löytää vihdoinkin verhot ja matto, aloitinhan haaveilun ja etsimisen jo lähes vuosi sitten! Somistuksessa tykkään eniten käyttää erilaisia kynttilöitä. Keväisin värikkäät tulppaanikimput ovat tärkeä osa sisustusta.

 
Sohva on ostettu tähän kotiin noin 4½ vuotta sitten ja tykkään siitä edelleen paljon! 3-haaraista valaisinta pidän välillä piilossa verhojen takana. 2000-luvun alussa olimme opiskelijoita ja ostimme sen joululahjaksi saamillamme rahoilla - markka-aikaan se maksoi yli 600mk! Olin ihastunut siihen ja halusin sen ehdottomasti, muistankin kuinka joulun jälkeen lähdimme ajamaan kovassa pakkasessa naapurikaupunkiin pelkän valaisimen takia!
 
 
Sohvapöytänä meillä on valkea arkkupöytä, joka on yksi suosituimmista hakusanoista joilla blogiini tullaan. Nyt on vähän sellainen fiilis, että voisin arkkupöydän laittaa kiertoon ja hankkia tilalle pienemmän ja ilmavamman sohvapöydän - Hay:n tarjotinpöytä olisi ykkösvaihtoehto!

Haaste!

Ei kommentteja: