keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuosi 2019

Tammi-Helmikuu

Tammikuu vierähti alkuvuotta ja kevään lähestymistä fiilistellen. Vietettiin paljon aikaa jäähalleilla ympäri suomea. Kokeilin suosittua uunifetapastareseptiä ja ostin kevään ekat tulppaanit.


Maalis-Huhtikuu

Maaliskuussa käytiin pitkästä aikaa koko perheellä Tukholmassa. Lasten jääkiekkojoukkue pääsi Final Four -lopputurnaukseen ja sai hienosti hopeaa! Tytön kanssa vietettiin laatuaikaa Helsingissä Mini Aurora Cupissa ja naisten MM-kisoja seuraten. Miehen kanssa käytiin ihastelemassa keväistä Alanyaa.


Touko-Kesäkuu

Toukokuussa tehtiin ahkeasti saunaterassia, josta nautittiin valmistumisen jälkeen koko kesä. Vietetiin kiekkoäitien kanssa unohtumattomat kauden päättäjäiset Järvisydämessä. Ajeltiin motskarilla ympäri kaunista järvisuomea.


Heinä-Elokuu

Heinäkuu meni enimmäkseen Alanyassa "mökillä". Kummipoika oli meidän mukana ja viihtyi erinomaisesti. Heinäkuun lopulla lapsilla starttasi jälleen kiekkokausi. Elokuun lopulla tehtiin päiväretki aurinkoiseen pääkaupunkiin, jossa nähtiin ihania ystäviä ja poika pääsi toivomaansa tapahtumaan.


Syys-Lokakuu

Syyskuussa vietettiin taas hautajaiset ja nyt lapsillamme ei ole enää yhtään isoisovanhempaa.. Hankittiin kotiin älylukko ja hälytysjärjestelmä. Lokakuussa matkustettiin aurinkoiseen Kroatiaan.


Marras-Joulukuu

Marraskuussa on juhlittu ja syöty. Tyttömme pelasi ensimmäisen pelinsä naisten sarjassa ja hienosti pärjäsi! Joulukuussa on jatkettu herkuttelua ja juhlimista. Joulu meni perheen parissa ja leväten.



Vuosi 2020 tuo tullessaan ainakin esikoisen rippijuhlat ja omat nelikymppiset. Toivottavasti pääsemme myös edelleen tekemään ikimuistoisia matkoja ja pysyisimme terveinä. Vaikka ei toiveet ole toteutuneet moneen vuoteen, niin siitä huolimatta toivoisin että välttyisimme suru-uutisilta. 

🎉 Hyvää Uutta Vuotta! 🎉

Ei kommentteja: