maanantai 18. tammikuuta 2010

Kevät uutta

Kevättä kohti mentäessä alkavat ajatukset siirtymään lasten välikausiasuihin ja -asusteisiin. Nettiin alkaa pikkuhiljaa ilmestyä valikoimia näkyville, ja niitä on kiva katsella ja ihastella. Esikoiselle on jemmassa kaksi Ticket to heavenin Plain Rain pukua, oranssi ja ruskea. Kuopuksella on ainoastaan Remun lime-t.sin puku. Pukujen pitäisi olla sopivia, koska viime syksynä olivat aavistuksen reiluja. Neitokainen tarvitsee kuitenkin vielä yhden puvun ja ehkäpä jonkin takin myös. Todennäköisesti ensi kuussa lähdemme Tukholmaan shoppailemaan, joten innolla odotan mitä sieltä löytyy! Tässäpä vähän poimintoja netistä, kuvat shoppifant ja Po.P.

Nämä PoPin windstopperit houkuttavat kovasti. Ns. tyttöjen väristä en tykkää, eli jos nämä tuleevat meille niin neitille tulee vihreä ja pojalle turkoosi. Saavat taas mummelit ihmetellä, kuinka tytöllä voi olla poiken värinen takki...


Ticket to heaven ei tuota tänäkään keväänä pettymystä. Tähtitakit molemmille olisivat hienot myöskin. Tytölle vasemmanpuoleinen, punaisilla asusteilla olisi pirteän yhdistelmä. Pojan takkiin olisikin mahdollisuus yhdistellä vaikka mitä asusteita, limeä, turkoosia, oranssia...


Tytölle on myös kaunis kukallinen takki, mitä voisin ehkä harkita...
Tähtiä löytyy myös haalareista.


Onko teillä tyttöjen ja poikien vaatteita? Missä menee raja?
Mitä väriä ette tytölle / pojalle pue missään nimessä?

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Noita tähtitakkeja mäkin oon kuolannut. :D Eka vähän ihmettelin noita värejä, mut saahan sitä iloisuutta just noilla asusteilla.

Hmm... missä menee raja? Väreistä oikeastaan vain vaaleanpunainen ja pinkki on nounou. Tosin vaalenapunaisessa ratkaisee vaatteen malli. Joku kauluspaita on ihan jees. Raja menee enemmänkin vaatteen mallissa ja kuvioissa. Jos siis on röyhelöä tai jotain prinsessan kuvia tai kimalteita, niin sellaisia en pojille laittais. Aika paljon sitä on tullut ns. tyttöjen puolelta vaatteita ostettua iloisempien värien takia.

Johanna kirjoitti...

Hih, samoin siis kun meilläkin :D.