lauantai 9. tammikuuta 2010

Ne kaappiin jäävät lastenvaatteet

Katrin Lapsia ja aikuisia -blogista bongasin seuraavanlaisen haasteen, alunperin se on lähtöisin Ida-Antonialta;

Kuosit ja värit, millainen suhde teillä on niihin? Onko kuosilliset vaatteet tai kirkkaat värit juuri se juttu, vai ehkä ehdoton nou nou... Taidankin haastaa teidät muut esittelemään blogeissanne sellaisia vaatteita, joista tykkäätte ihan tosi paljon vaikkeivät tyypillisintä tyyliänne edustakaan.

Retrot, Hello Kittyt, Autot, Nalle Puh jne on meillä melkein ehdottomia NouNou vaatteita. Melkein siistä syystä, kun Hello Kitty ja Autot seikkailevat yöasuissa ja alusvaatteissa, sekä yhdestä esikoisen Martti paidasta. Lapset tykkää, joten äiti joustaa mielellään, kunhan eivät valtaa enempää vaatehuonetta. Enimmäkseen lastenvaatteet meillä ostetaan paikallisesta ViiVil lastenvaatekaupasta, joka myy Name It -merkkiä tai H&M:ltä.
 
Värejä lastenvaatteissa pitää olla, mutta ei kaikkia mahdollisia yhdessä vaatekappaleessa. Ylä- tai alaosa on meidän lapsilla aina yksivärinen ja molempien osien on ehdottomasti sovittava yhteen. Joku voisi sanoa, että meillä puetaan lapset tylsästi, mutta pidän tässäkin asiassa yksinkertaisuudesta. Vaatekaappiin ei meillä ole eksynyt sellaisia vaatteita, mitä ei pidettäisiin. Tässä vielä muutamia kuvia, aluksi pari "siinä rajalla" olevista vaatteista.
 
Tämä mekko on kirjavuudesta huolimatta neidin tyylinen,
reipas ja eloisa.

 
 Tämä toinen mekko on makuuni liian runsas,
mutta vaaleanpunainen-ruskea yhdistelmästä tykkään.

 
Laiskana en jaksanut kuvata muita lastenvaatteita,
mutta koneelta löysin muutamia vaatteita mistä pidän kovasti. Yksiväriset Name It:n mekot, helppo yhdistellä erilaisia asusteita, kenkiä jne.

 
Nämä shortsit H&M:ltä olisivat täydelliset meidän "Justiinan" tyyliin;


Samaisesta putiikista pojalle, yksinkertaista ja reipasta.
Peruspaitoja reippaissa väreissä sekä farkut.


 
Tällä hetkellä elän jonkinlaista lastenvaateähkyä, sillä tänä vuonna alennusmyynneistä ei ole lapsille tullut ostettua mitään! Loppuvuodenkin saalis oli heikko muutamat housut ja tytölle tunika. 

Ei kommentteja: