lauantai 6. lokakuuta 2018

Vihdoinkin valmis keittiö

Olen kirjoittanut  hölmöläisten keittiöremonttia ja  hölmöläisten keittiöremontti jatkuu postauksissa, kuinka aloittelimme keittiöremonttia 2013 ja 2015. Keittiöremontti tehtiin vihdoinkin loppuun syksyllä 2016! Nyt olemme saaneet nauttia keittiöstä lähes kaksi vuotta, enkä edelleenkään muuttaisi mitään.


Säilytystilaa on enemmän kuin tarpeeksi ja keittiö on toimiva. Lattiaan saimme toivomamme lattialämmityksen ja laatat, jotka ovat lisänneet asumismukavuutta huomattavasti, varsinkin talvisin. Varsinkin näin pimeänä aikana monipuolisesti muunneltava valaistus on käytännöllinen. Joka päivä iloitsen myös komposiittialtaasta, joka on tarpeeksi iso ja helppo pitää puhtaana, sekä nopeasta induktioliedestä. 


Ainut mistä jouduimme tinkimään oli kivitasot, joissa oli niin pitkät toimitusajat, että emme olisi saaneet keittiötä jouluksi valmiiksi, joten päädyimme laminaattitasoon. Valitsemamme taso on osoittautunut erittäin hyväksi ja tykätään erityisesti jämäkästä  ilmeestä, joka tulee tason 3cm paksuudesta.

Ei kommentteja: